Sananvapaus käytännössä

MV-lehti sulkeutuu…

Syyksi sivujen sulkemiseen Ilja Janitskin kertoo, että hän on pettynyt julkaisun keskenään kinasteleviin tukijoihin ja lukijoihin.

– Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta.
Janitskin ei halua osoittaa ketään yksittäistä tahoa sormella, mutta esimerkiksi tunnetuimmissa isänmaallisissa ryhmittymissä kuten Suomi ensin ja Rajat kiinni! on ollut paljon sisäisiä riitoja.

– Olen hirveän pettynyt, että isänmaalliset eivät pysty olemaan keskenään sovussa. En halua enää olla edistämässä sitä, että ihmiset nahistelevat keskenään, Janitskin perustelee.

KUKA TAHTOO v. 2018 alkaen Velallisten Tuki-ryhmässä (VTR)

sen sorttisen SANANVAPAUDEN jossa viestien kirjoittajat saattavat joutua RANGAISTUSVASTUUSEEN, tai Facebookin bannaukseen?

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Kiihottamisella kansanryhmää vastaan tarkoitetaan tilannetta, jossa henkilö levittää yleisön keskuuteen lausuntoja tai muita tiedonantoja siten, että näissä lausunnoissa tai muissa tiedonannoissa joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää taikka muuta niihin rinnastettavaa muuta kansanryhmää
Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tuomitaan sakkoa, tai vankeutta enintään kahdeksan vuotta.

VTR:n vertaisryhmä-ajatus on katoamassa.

One thought on “Sananvapaus käytännössä”

  1. ON TODELLA tasapainottelua VTR-face..ryhmän ja VT-yhdistyksen kotisivun ylläpitäjänä, kun vääryyden korjaamisessa KEINOJA ei näytä olevan. Monen mielestä homma pitää’ hoitaa mm. hallitus haukkumalla, Kelan virkailijoita arvostelemalla ja maahan muuttajia solvaamalla.

    Edellä yhdessä viestissä; ”…monenkaan velkoihin ei ole syyllisiä etnisetryhmät eikä eduskunta”.. Suomessa on n. miljoona kansalaista velkasuhteessa, ulosoton piirissä 350 000… jotka pysyttelevät HILJAISENA enemmistönä. SOME:n keskustelusta saa käsityksen, että enemmistö suomalaisista elää katkeruudessa esivaltaa ja julkista hallintoa kohtaan.

    NO, kohta saadaan selville, miten kansakunnan jakolinjat muodostuvat… 28. tammikuuta 2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *