Arvojen ja oikeuden tila?

Velallisten Tuki face..ryhmästä viestilainaus:

Juho Ovaskainen: ”AIKAISEMMIN TÄSSÄ RYHMÄSSÄ oli järkevää luettavaa ihmisten päivityksissä ja pystyin samaistumaan ja lukemaan tietäen että en ole yksin velkojeni kannssa enkä ole ainut kun niitä yrittää TYÖLLÄ vähentää.. mutta tästä ryhmästä on tullut sossupummien ja siivellä eläjien päivääkään työtä tehneiden valittamispaikka tää valtio varmaa auttais velallisia enemmän jossei olisi tota pohjasakkaa nii vitusti tässä maassa KIITOS JA HEI.”

Näin suhtaudutaan kansalaistasolla ahdistavissa elämänvaiheissa oleviin. Missä jamassa KANSALAISTASOLLA arvojen ja oikeuden tila on?

One thought on “Arvojen ja oikeuden tila?”

  1. * FACE..ryhmästä on Juho Ovaskaisen viesti poistettu… * YLEISESTI tiedoksi, että Suomessa on työmarkkina-historian ammattitaitoisemmat ja korkeimmin koulutetut TYÖTTÖMÄT kuin koskaan, Näitä haukutaan ”sossupummeiksi”, kun ainoa eloon jäämisen mahdollisuus on KELAN-luukku. Hallitsevana on RAHAN valta, eivät arvot ja ihmisoikeudet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *